Nadat we jullie dag hebben vastgelegd en de nodige back-ups hebben gemaakt, gaan we de reportage uitzoeken. Dit kan middels een online presentatie of als jullie dat liever hebben met afgedrukte sheets.

Afhankelijk van jullie wensen kan er van de door jullie geselecteerde foto's een mooi digitaal fotoboek gemaakt worden.

Als jullie geen fotoboek willen dan zetten we de reportage voor jullie op een CD of USB stick.

We raden af om zelf een fotoboek te gaan maken. Dit komt de kwaliteit van de zorgvuldig gemaakte foto's namelijk niet ten goede.

Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en als jullie een fotoboek willen is er keuze uit een complete lijn digitale fotoboeken in diverse soorten en maten.

Wij onderscheiden ons, door als een van de weinigen fotoboeken te leveren, die we zelf maken.Hierdoor presenteren wij unieke digitale fotoboeken van een prachtige kwaliteit. (nieuwsgierig ? bel of mail voor een vrijblijvende afspraak).

Naast kleur zijn er ook mogelijkheden voor zwart-wit (journalistiek) en het warme sepia behoren ook tot de mogelijkheden.

Wij hanteren voor een huwelijksreportage met een professioneel, volledig digitaal  fotoboek een 'vanaf prijs' van € 1165,- .  

Ook bieden we nog de mogelijkheid een "geplakte" reportage te laten maken. Deze is er al vanaf € 600,-  (uiteraard zijn ook andere opties mogelijk).


Actie !

Voor elk bruidspaar dat bij ons hun huwelijksreportage boekt is er.

Een gratis minialbum t.w.v. € 55,-