Nadat we jullie trouwdag zorgvuldig hebben vastgelegd en de nodige back-ups hebben gemaakt, gaan we de foto's voor de reportage uitzoeken en editten. 

Afhankelijk van jullie wensen kan er voor gekozen worden om de foto's digitaal te ontvangen op een  cd of usb stick. Daarnaast kunnen wij er voor jullie een mooi fotoboek van maken.

We raden af om zelf een fotoboek te gaan maken. Dit komt de kwaliteit van de zorgvuldig gemaakte foto's namelijk niet ten goede.

Wij hebben de keus uit een complete lijn fotoboeken in diverse soorten en maten.       Deze worden geleverd in een zwarte geschenkdoos.

Het fotoboek is van een prachtige kwaliteit en uniek. Wij drukken hier als een van de weinigen al jaren zelf onze foto's voor af.Nieuwsgierig geworden? bel of mail voor een afspraak en kom kijken).

Naast kleur zijn er ook mogelijkheden voor zwart-wit (journalistiek). En ook het warme sepia (bruintoon) behoord tot de mogelijkheden.

Vanwege ons 25 jarig bestaan krijgen koppels die in 2018 trouwen €. 100,- korting op hun digitale huwelijksreportage .                                           Normaal kost dit €.1000,- en nu krijgen jullie de fotografie voor  €. 900.-

Willen jullie daarnaast ook nog een mooi fotoboek laten maken dan kan dat al voor €. 265,-

Ook bieden we de mogelijkheid een "geplakte" bruidsreportage te laten maken. Deze is er nu van € 700,- voor € 600,- (Andere opties zijn ook mogelijk).


Extra !

Voor elk bruidspaar dat bij ons hun huwelijksreportage boekt in 2018 is er

een gratis minialbum t.w.v. € 55,-